Een Travellerspoint blog

Halfweg in het seizoen

Halfweg 2009

sunny 31 °C

Ciao ragazzi,

Jaja…ondanks dat alles hier vlot verloopt…ben ik blij dat ik halfweg het seizoen ben…er is maar één reden, er is hier niemand waar ik eens ongeremd en zonder te moeten nadenken kan tegen lullen ( in het nederlands )!!! Ongeremd en zonder denken praten…gevoelens uiten, kan je maar in je eigen taal.
Veel mensen waar ik terecht kan als ik iets nodig heb…geen slecht woord daarover…maar net dat extraatje mis ik…en heb het soms daarvoor moeilijk!

Maar m’n doelstelling die ik had voor ik naar hier kwam, namelijk bijleren, zowel over het werk als over mezelf, is nu al ruimschoots behaald.

De auto is intussen tijd goed ingereden…op 15 april stonden er 40kilometer op de teller…nu staan er 18500 op en 265diensturen…zo zie je maar dat die goed gebruikt wordt!!

Afgelopen week uitgeweest in Gallipoli…was leuk…nieuwe mensen ontmoeten…maar was er niet bij met m’n gedachten. Om 2h30 heb ik dan maar afgesloten en opnieuw de wagen in om terug te gaan naar Ostuni…gelukkig niets gedronken, was blij dat ik er was…vermoeidheid begon toe te slaan en om 4h00 m’n bed ingedoken voor een korte nacht…zal voortaan gewoon in Ostuni uitgaan…terrasje, glaasje erbij, muziekje op de achtergrond en de mensen zien voorbij flaneren…zal me daaraan houden…als ik dan moe ben…dan moet ik niet ver slenteren…
Ostuni_van..ace__5_.jpg
Zicht op oude stad van Ostuni vanuit Ostuni Palace...

Over enkele weken zal ik een brief krijgen van Jetair waar ik de keuze zal moeten maken waar ik komende winter zal doen…ben er nog niet aan uit waarheen ik wil…wat vaststaat, is dat ik dit werk wil verder doen.
Heb nog geen spijt gehad van de beslissing die ik eind 2007 heb genomen. Ja, inderdaad, soms mis de familie en de vrienden…maar dan is het even bellen of skype opzetten en voel me opnieuw ok.

Vanavond voel ik me zoals ik me zelden heb gevoel…heb met Carmen gebeld…man!! Caramba!! Emoties!! Zowel Carmen als ik zijn de weken aan het aftellen tot we elkaar zullen terugzien ergens begin oktober…want staat vast dat ik een week naar Benidorm ga…deels om zelf eens toerist te spelen…deels om mn oude collega’s en kennissen te zien…maar natuurlijk ook voor Carmen! Niemand weet wat de toekomst zal opleveren…

Ostuni bevalt me nog steeds…soms is het zoeken om de wagen te kunnen parkeren! Zoals gisterenavond…er was een VTT-circuit aangelegd door de straten van Ostuni…veel volk en spektakel…om 23h30 ben ik de wagen gaan verzeten, om dan op een normale parking te zetten.
Even_parkeren.jpg
Even parkeren in Ostuni.

Veel groetjes uit het zuiden en tot de volgende.

Arrivederci,

Pieter.

Geplaatst door pietervhb 9:23 Gearchiveerd in Italië Tagged living_abroad

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint